Als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven klik dan hier.

ICT-praktijkdag op Sint-Joriscollege Eindhoven 7 november

Hét Vlaamse ICT-en-onderwijsevenement komt nog eens naar Nederland: de ICT-praktijkdag.
De ICT-praktijkdag moet je eens meegemaakt hebben!
Een dag waarop je kan kiezen uit meer dan 80 workshops van 2,5 uur lang!
Helaas kan je er maar twee bijwonen, want het zijn bijna allemaal concrete, praktijkgerichte workshops waarin je zelf aan de slag gaat met een ICT-toepassing of thema. Tijdens de middaglunch kan je nog kiezen uit enkele 20'-presentaties, de ICT-beurs bezoeken of netwerken met sprekers en deelnemers.

De organisatie van de ICT-praktijkdag is in handen van docenten. De meeste workshops worden gegeven door Nederlandse docenten uit basis- en voortgezet onderwijs. Minstens 400 docenten kunnen deelnemen, maar wees er vooral snel bij!

Datum: Maandag 7 november 2016
Plaats: Sint-Joriscolllege Eindhoven
Alle info en inschrijven: http://ictdag.nl
Alle workshops: http://ictdag.nl/2/aanbod/sessies
Kostprijs: € 145 bij inschrijving voor 17 oktober

Twijfel je nog? Neem zeker even een kijkje! Je zal versteld staan van het aanbod aan interessante workshops over onderwijsvernieuwing met ICT, 21e eeuwse vaardigheden, tablets in de klas, sociale media, programmeren, ... en een enorm groot aanbod aan sessies over het maken en vinden van digitale leermiddelen met allerlei online toepassingen.

Bekijk het indrukwekkende overzicht en schrijf in op http://ictdag.nl/2

Zelf geef ik een dubbele sessie Joomla! voor beginners. Op één dag leer je vanaf het begin een website maken met dit bekende Content Management Systeem.